Home

Biografie Hans

Biografie Wiljo

Werk Hans

Werk Wiljo

Opdrachten

Exposities

Workshops

Foto's workshops

Links

Contact

Opdrachten
 
Opdrachten

Wanneer een hobby je écht “pakt”, weet je vaak niet van ophouden. Wanneer je allebei een gelijksoortige hobby hebt, raakt het huis al snel vol met glazen objecten. Mooi, maar het kan ook te gek worden.

Daarom werken wij graag in opdracht van anderen. Het is een mooie manier om onze hobby te kunnen uitoefenen, zonder dat ons huis nog voller wordt en het alleen maar geld kost. Daarnaast is het dankbaar werk: het geeft de opdrachtgever plezier en zijn of haar interieur wordt er “rijker” door. Voor onszelf blijft het iedere keer weer een belevenis de wensen van een opdrachtgever om te zetten in een werkbaar concept en het werk te zien groeien onder onze eigen handen. Het oppakken van een afgemaakt werkstuk om het tegen het licht te houden, blijft elke keer bijna adembenemend.

Voor opdrachten kunt u contact met ons opnemen. U zult verrast zijn over de mogelijkheden. Wij werken met het Amerikaanse computerprogramma Glass Eye 2000, wat de mogelijkheid geeft bijna ieder ontwerp, van schetsen tot foto’s, om te zetten naar een glasontwerp.

Omdat wij uitsluitend hobbymatig werken, zijn wij verrassend voordelig. Wél streven wij naar hoge kwaliteit. Om dat te bereiken, werken wij nooit onder tijdsdruk.